Álomfejtő-önismereti kézikönyv és szótár /Vágyaink és félelmeink álmaink tükrében

Álomfejtő-önismereti kézikönyv és szótár /Vágyaink és félelmeink álmaink tükrében

Vonalkód
9789630989053

Álomfejtő-önismereti kézikönyv és szótár /Vágyaink és félelmeink álmaink tükrében


"A teljesebb, egészségesebb élet alapja az önismeret, saját magunk felelősségének felismerése az életünk alakulásában. Az álmaink tükrébe nézve szembesülhetünk vágyainkkal, félelmeinkkel, terveinkkel, az életbeli elakadásainkra kaphatunk egy-egy új szemszöget, és ezek alapján nekiláthatunk az életünk rendbe szedésének.
Felfedezhetjük a világ mögötti világot, a létezés végtelen mélységeit.

A könyv nemcsak a laikus olvasóközönség számára ad a mindennapokhoz irányadó, meditatív jellegű, önfeltáró, lélekerősítő segítséget, hanem - mivel analógia- és szimbólumérzékenységet is fejleszt -, pszichológusoknak, asztrológusoknak, mentálhigiénés szakembereknek, segítő foglalkozásúaknak egyaránt hasznos.
Számos konkrét álom és ezek megfejtése található meg a könyvben a szerző húsz éves álomfejtő munkájának anyagából, továbbá egy betűrendes Szimbólumszótár segíti az olvasó önismeretének fejlesztését, saját álomfejtő praxisának kialakítását. Hiszen az a legfontosabb, hogy az álomgazdának magának mit is mond a saját álma, és hogy ő mit mond magának a saját álmáról és ez által a saját életéről.

"Olyan igényességgel megszerkesztett könyvet tartok a kezemben, amely azon kívül, hogy tartalmában nagy formátumú, sokrétű, szellemiségében páratlan. Olvasásakor lelkemben végtelen ajtók nyíltak meg, gondolatok, képek, amelyek felelnek belső
kérdéseimre.
Könyvet én is írtam az álmokról. Folytatása ebben a műben található meg.
Szavaival, látomásaimmal azonosulnom kellett. Mondatokat olvastam, amelyek már jártak nálam, és előre megvilágították a végtelen, sosem változót. Azonosságuk
megdöbbent, ajándékuk kimeríthetetlen."
Szepes Mária
Borító ár:
4 490 Ft
Korábbi ár:
4 490 Ft
Online ár:
3 278 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása