Isten veled Jeruzsálem

Isten veled Jeruzsálem

Alexandra Schwartzbrod
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Ulpius-Ház Könyvkiadó
Kiadás éve
2013
Terjedelme
400 oldal
Dimenzió
125 mm x 200 mm x 20 mm
Vonalkód
9789632547800

Isten veled Jeruzsálem


Oroszország, Kazany. Munir, a helyi Tudományos Intézet alkalmazottja Mekkába készül zarándoklatra. Utazása előestéjén a szeme láttára robban fel az intézet egyik épülete. Munir mégis repülőre ül, de már a gépen heves görcsök törnek rá, és nem sokkal Mekkába érkezése után meghal. Senki sem sejti, hogy a messzi Tatárföldről érkezett szerény zarándok szörnyű baktériumot hurcolt be magával a szent városba. A Yersinia pestist. A fekete halált.
A járvány hihetetlen gyorsasággal terjed. Nem csoda, hogy kitör a pánik, nyomában pedig szárnyra kap a rémhír: a zsidók megmérgezték a város kútjait. Egyre magasabbra csapnak a gyűlölet hullámai, felfegyverkezett zsidók és arabok néznek egymással farkasszemet. Ugyan mit tehetnek azok, akik a józan ész és az emberség szavára hallgatva próbálják megfékezni az elszabaduló gyilkos őrületet: : Eli Bishara, az izraeli arab rendőrfelügyelő, Juszuf Sahid, a Franciaországban végzett egyiptomi orvos vagy az ENSZ újonnan megválasztott észt főtitkára?
Alexandra Schwartzbrod, aki francia újságíróként három évet élt Jeruzsálemben az utolsó Intifáda idején, az elképzelhetetlent képzeli el torokszorítóan izgalmas politikai thrillerében. Vagy a rémálom egy napon mégis valósággá válhat?
Borító ár:
3 999 Ft
Korábbi ár:
2 799 Ft
Online ár:
1 599 Ft
- 60%
Utolsó példányok. A megrendelés rögzítéséig elfogyhat!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása