Ferenc Pápa gondolatai a családról /Bölcsességek az év minden napjára

Ferenc Pápa gondolatai a családról /Bölcsességek az év minden napjára

Vonalkód
9789632673127

Ferenc Pápa gondolatai a családról /Bölcsességek az év minden napjára


A családban tanulunk meg először imádkozni. Ne feledjétek: ha a család együtt imádkozik, akkor együtt is marad. Így ismerjük meg Istent, így növünk hithű férfiakká és nőkké, így érezzük, hogy Isten nagy családjához, az Egyházhoz tartozunk. A családban tanuljuk meg, hogyan szeressünk, hogyan bocsássunk meg, hogyan legyünk nagylelkűek és nyitottak, ne pedig zárkózottak és önzők. Ezért játszanak oly fontos szerepet a családok Isten Egyházra irányuló tervében!

Óvakodjunk az új ideológiai kolonizációtól, ami megpróbálja tönkretenni a családot. A családra irányuló minden fenyegetés az egész társadalmat fenyegeti. Az emberiség jövője a családon keresztül valósul meg.

Amikor a családok gyermekeket hoznak a világra, és a hitre, az igaz értékekre nevelik őket, megtanítva nekik azt, hogy a társadalom javára váljanak, akkor ezek a gyermekek áldást jelentenek az egész világ számára. Így terjesztjük Isten birodalmát a világban.

A kötet, mely Ferenc pápa gondolatait tartalmazza, arra szolgál, hogy mindennapi társa legyen a hit ösvényén haladó embereknek és családoknak. Szavait minden hónapban más és más téma köré rendeztük össze, hogy nap mint nap imára és elgondolkoztatásra késztessenek bennünket, segítsenek mélyebb kapcsolatba kerülnünk Istennel és egymással, és emlékeztessenek Krisztus felhívására, miszerint hűséggel éljük meg az Evangéliumot, hirdessük Isten szeretetét, és legyünk a világ jövőjébe vetett remény hordozói.
Borító ár:
2 490 Ft
Korábbi ár:
1 793 Ft
Online ár:
1 818 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása