Ajax adatbázis-kezelés Javascript alapon

Ajax adatbázis-kezelés Javascript alapon

Vonalkód
9786155477584

Ajax adatbázis-kezelés Javascript alapon


Könyvünk a JavaScript alapokon programozható adatbáziskezelés alapjait mutatja be, az AJAX technológián keresztül, könnyen érthető formában. Nem csupán a szükséges JavaScript nyelven megírható programozási fogásokat tárgyaljuk, hanem rövid gyakorlati betekintést is adunk a PHP nyelvbe és az SQL lekérdezésekbe is. A könyv fejezetei könnyen értelmezhetők és az ismeretanyag gyorsan munkába állítható. Akár egy hétvége alatt is megtanulhatjuk, hogyan készíthetünk a nulláról indulva, saját, működő webes adatbáziskezelő alkalmazást.
Mivel az AJAX segítségével adatbázisok tartalmához is hozzáférhetünk JavaScript kódból, könnyen dinamikussá tehetjük weboldalainkat, webes alkalmazásainkat. Segítségével szkripteket futtathatunk szerveroldalon, majd a választ automatikusan visszaolvashatjuk JavaScript alapú weboldalon. Az AJAX igen elterjedt adatkezelési technika, számos nagyvállalat is alkalmazza bonyolult adatszerkezeteket tartalmazó adatbázisok kezelésére.
Borító ár:
1 490 Ft
Korábbi ár:
1 490 Ft
Online ár:
1 028 Ft
- 31%


Jelenleg nem kapható!
+3% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +300 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása