Ajándékutalvány 5000 forint

Ajándékutalvány 5000 forint

Vonalkód
-227359
Lepje meg szeretteit ajándékutalvánnyal!

Nem tudja, nincs ötlete, hogy milyen könyvet adjon ajándékba? Ajándékozzon könyvutalványt, amit az ajándékozott maga tud beváltani webáruházunkban, és olyan termékre tudja elkölteni, amilyenre ő szeretné.

Az utalvány(ok) megvásárlása kizárólag bankkártyás fizetéssel lehetséges. Amennyiben Ön az ajándékutalvánnyal egy rendelésen belül más terméket is vásárol, úgy az ajándékutalvány értéke nem számít bele az ingyenes szállítási értékhatárba.
Az utalvány kizárólag online, a Könyvtündér webáruházában, a www.konyvtunder.hu-n vásárolható le, tehát az üzleteinkben, átvevőpontjainkon fizetőeszközként nem felhasználható.
Az utalvány készpénzre nem váltható.

Amennyiben beváltáskor a rendelés értéke alacsonyabb, mint a beváltandó utalvány összege, úgy az utalványból pénzt visszatéríteni nem áll módunkban. Egy vásárlás alkalmával több utalvány is beváltható, az utalvány ebben az esetben fizetőeszköznek minősül.

Az utalvány beváltásának és felhasználhatóságának ideje a vásárlástól számított 12 hónap.
5 000 Ft Internetes ár (fizetendő)
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +5000 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás