A Véderő Gyermekei

A Véderő Gyermekei

Vonalkód
9786155378256

A Véderő Gyermekei


"Az emberiség történelmi vállalkozása, a Társadalmi Evolúció végül sikerrel járt. A civilizációkat átfogó Koalíciónak köszönhetően soha nem tapasztalt egyensúly és fejlődés köszöntött az Univerzumra. Úgy tűnik, a Véderő feleslegessé vált.

A főszereplő, Hunter épp a Véderő kiváló tanulója, akire fényes jövő vár. Vagyis várna, ám egy szerencsétlenség meghiúsítja elképzeléseit. A fiú hamarosan járatlan utakra téved, és rádöbben a szörnyű igazságra: a tökéletes társadalom álarca mögött továbbra is ott szunnyadnak a távoli idők árnyai, s csupán arra várnak, hogy a hanyatló Véderő és a fiatal, törékeny Koalíció között feszülő viszályok mentén újfent lángba borítsák a világot.

Hunternek barátai segítségével szembe kell néznie a bizonytalan jövővel, hogy megtalálja önmaga és az emberiség helyét a változó világban.

Andrew Neal regénye klasszikus scifi, rengeteg izgalommal, alternatív társadalmi víziókkal, megoldást követelő konfliktusokkal. Aki a szórakozáson túl a gondolatokat is keresi, annak kedvére lesz a jövő e különös és sodró története."
Borító ár:
3 480 Ft
Korábbi ár:
3 480 Ft
Online ár:
2 540 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása