A pokol feneke /Isaac Bell nyomozó esetei

A pokol feneke /Isaac Bell nyomozó esetei

Vonalkód
9786155283949

A pokol feneke /Isaac Bell nyomozó esetei


Clive Cussler évtizedek óta szórakoztatja az olvasókat eseménydús és vakmerő fordulatokban bővelkedő regényekkel. A Dark Pitt-könyvek és az Oregon-akták szerzője a közelmúltban történelmi krimisorozattal jelentkezett, melynek főszereplője a Sherlock Holmes-t idéző, ravasz és kitartásáról híres Isaac Bell detektív.

1907. A pénzügyi pánik és a sztrájkok évében sorozatos támadások érik a Southern Pacific Vasúttársaság vonalát és a Cascade-hegységben közlekedő expresszeit: vonatok siklanak ki, tüzek, robbanások pusztítanak. A reménytelen helyzetben lévő társaság felfogadja a híres Van Dorn Nyomozóirodát, amely a legjobb ügynökére, Isaac Bellre bízza, hogy kiderítse, ki áll a szörnyűségek hátterében.

Bell hamar rájön, hogy a Támadó néven ismert férfi szegény csavargókkal végezteti el a piszkos munkát, azután meggyilkolja őket. A Támadó végigsöpör a hatalmas Nyugaton: hol New York kikötőjében csap le egy gigászi robbantó akcióval, hol a Cascade-átjárónál épülő híd megsemmisítésének tervével rukkol elő. Mérhetetlen károkat okoz, és számtalan életet kiolt.

De vajon ki ez az ember? És mit akar?
Akárki legyen, s akármi vezérelje is, a Támadó tervszerűen és szakszerűen rombol, és egy nagyszabású, pokoli merényletre készül. Ha Bell nem állítja meg időben, a támadás nemcsak az amerikai vasutat semmisíti meg, hanem az ország jövőjét is veszélybe sodorja.
Borító ár:
3 690 Ft
Korábbi ár:
3 690 Ft
Online ár:
2 694 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása