A nagy meló /Fox és O`Hare-sorozat 3.

A nagy meló /Fox és O`Hare-sorozat 3.

Janet Evanovich, Lee Goldberg
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Maxim Kiadó
Kiadás éve
2017
Terjedelme
296 oldal
Dimenzió
140 mm x 210 mm x 21 mm
Vonalkód
9789632617510

A nagy meló /Fox és O`Hare-sorozat 3.


Az FBI egyetlen feladattal bízta meg Kate O'Hare különleges ügynököt és a szélhámos Nicolas Foxot: kapják el a világ legveszélyesebb és legvédettebb bűnözőit. Új célpontjuk egy globális kábítószer-kereskedő birodalom brutális vezetője. Az FBI-nak fogalma sincs, hogyan néz ki, hol rejtőzik, és miként lehetne megtalálni. Nick azonban pontosan tudja, milyen különleges ínyencséggel csalhatják lépre a csokoládébolond drogbárót. Így hamar üldözőbe veszik a gonosztevőt, Nashville utcáitól Lisszabon belvárosáig, Isztambul tetőitől a Temze közepéig. A küldetést nehezíti, hogy Nicknek és Kate-nek el kell játszaniuk, hogy házasok. Vajon mi lesz nehezebb: kibírni egymás társaságát, vagy ellenállni a kísértésnek, hogy végre egymás karjaiba vessék magukat?
Miután szembe találják magukat egy pszichopata testőrrel meg egy portugál orgazdával, aki egy levágott fejtől kér tanácsokat, a páros úgy dönt, hogy ideje bevonniuk néhány különleges szakértelmű embert: egy szomáliai kalózt, egy egocentrikus színészt, egy Oscar-díjas vizuáliseffektus-készítőt, valamint Kate édesapját, az egykori katonai elit osztagost. Ez a kis csapat segíthet Foxnak és O'Hare-nek elérni eddigi legnagyobb sikerüket... már ha egyáltalán túlélik az akciót.
"Az izgalmas sorozat elegyíti Janet Evanovich és Lee Goldberg könyveinek humorát a legjobb akciófilmek magával ragadó cselekményével. A pergő szöveg és a kalandos történet egy pillanatra sem lankad."
Library Journal
"Ha nem is mindig könnyű megkülönböztetni a jókat a rosszaktól, nem kérdés, hogy ki nevet a végén, ha Fox akcióba lendül."
Kirkus Reviews
"A párbeszédek frappánsak, a lendület sodró. A szerzőpáros elképesztően ért hozzá, hogyan alkosson olyan hihetetlen szituációkat, amik nevetésre fakasztják az olvasót."
Booklist
"Lendületes és szórakoztató olvasmány... Aki izgalmas sztorira vágyik, keresve sem találhat jobbat ennél a lebilincselő regénynél."
The Washington Post
"Kellemes és könnyed, komolyan vicces és viccesen komoly kaland. Ugyanakkor telis-tele van ijesztő pillanatokkal, amit izgalmas végkifejlet koronáz meg."
Goodreads
"Az olvasó kapkodja a fejét, ahogy hőseink akciódús kalandjaik során bejárják az egész világot, és csupa olyan helyzetben találják magukat, amelyek közül egyik veszélyesebb és röhejesen abszurdabb, mint a másik!"
Amazon
Borító ár:
2 999 Ft
Korábbi ár:
2 099 Ft
Online ár:
2 189 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása