A héttorony ostroma

A héttorony ostroma

Bán Mór
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Gold Book Kiadó
Kiadás éve
2016
Terjedelme
312 oldal
Dimenzió
165 mm x 234 mm x 30 mm
Vonalkód
9789634264378

A héttorony ostroma


A végítélet utáni világ metropolisza, Sztambul fölé hét gigászi torony magasodik. Itt, a fellegek közt él Saraf al Arun szultán, a birodalom ura, s vigyázza a behatolóktól a Yedikule titokzatos tornyait. A szultán hatalma ellen lázadó erők flottája azonban mindent egy lapra feltéve elsöprő támadást intéz a Héttorony oszlopai ellen.
Az ütközet alatt egy Hor-pap által vezetett gálya köt ki a Yedikule függőkertjeinél. De vajon mit keres a gálya fedélzetén három halálraítélt emberi lény: egy gyptomi kalóz, egy kazavadnai boszorkány, s egy nomád asszony? S mi lehet az a cél, ami miatt a csuklyás idegen útnak ereszti őket a torony labirintusában, ahol a biztosnak tűnő halál vár rájuk?
Bán Mór fantasy kalandregénye a végítélet utáni világ újabb, izgalmas területeiről lebbenti fel a fátylat. A kötetben olvasható még két, hosszabb lélegzetű, szintén a Kárpáthia világán játszódó mű. "A füvek tornya" a Nomádkirály-ciklusban szereplő vérszláv invázió előtti események egy horrorisztikus epizódját beszéli el; a "Kárpáthia alkonya" pedig bepillantást enged a Zete fia Zolta uralkodását száz évvel követő kalandokba is.
Borító ár:
2 999 Ft
Korábbi ár:
999 Ft
Online ár:
999 Ft
- 67%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása