A Genf-stratégia (Covert-One 11.)

A Genf-stratégia (Covert-One 11.)

Jamie Freveletti, Robert Ludlum
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
IPC Könyvkiadó
Kiadás éve
2017
Terjedelme
496 oldal
Dimenzió
115 mm x 180 mm x 34 mm
Vonalkód
9789636356286

A Genf-stratégia (Covert-One 11.)


"Az egyik legjobb sorozat, amely eredeti Ludlum-karakterek szerepeltetésével készült. " - Booklist



Washingtonban fontos, a kormánynak dolgozó emberek tűnnek el. Köztük van a szupertitkos drónprogram egyik kódszakértője is - és az elrabolt különösen veszélyes tudás birtokában van. A hekkerek minden, kínvallatással megtudott jelszóval egyre közelebb jutnak ahhoz, hogy átprogramozzák és a saját céljaikra használják a drónokat.
Egy forradalmian új szer kifejlesztésén dolgozó, memóriakutatással foglalkozó tudós paranoid tünetekkel ideggyógyintézetbe kerül. Az anyag ekkor félkész: töröl ugyan bizonyos rossz emlékeket, ám kiszámíthatatlanul jelentkező, súlyos mellékhatásait még nem sikerült kiküszöbölni.
Dzsibutiban, a drónprogram irányító központjának közelében egy szakasz katona a parancsnoka szeme láttára veti magát a mélybe a szakadék pereméről.
Jon Smith és a Covert-One csapata a túszok felkutatására indul, azonban amikor az elsőt sikerül kiszabadítaniuk, nyugtalanító összefüggésekre derül fény. Ha nem kapják el időben azokat, akik visszaélni készülnek a veszélyes szerrel, a kormány irányítása alól kicsúszott drónokkal együtt szörnyű tömegpusztító eszköz kerül a kezükbe...
Borító ár:
3 999 Ft
Korábbi ár:
2 919 Ft
Online ár:
2 839 Ft
- 29%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása