A feladat /Zsoldos életműsorozat

A feladat /Zsoldos életműsorozat

Vonalkód
9786155628344

A feladat /Zsoldos életműsorozat


A Galateia csillaghajót egy primitív, idegen bolygón súlyos baleset éri. A hajtómű egyik reaktorának jelentéktelen mérőműszere meghibásodik, amitől halálos sugárzás árasztja el a fedélzetet, a legénység tagjai közül kit gyorsabb, kit lassabb pusztulásra ítélve.
Gill, a hajó orvosa, amikor látja, hogy nem úszhatják meg élve a katasztrófát, úgy dönt, mindannyiuknál többet ér küldetésük. Ha ők nem is térhetnek vissza a Földre tudományos eredményeikkel, a bolygó primitív lakóinak megfigyelése közben gyűjtött adataikkal, hát majd mások teszik meg helyettük.
Utolsó erejével működésbe hozza tervét, amely évtizedek, sőt évszázadok múltán számíthat csak sikerre, amikor a sugárzás visszakúszik az életveszélyes szint alá. Mert akkor végre megkezdődhet az új legénység toborzása, hogy bevégezhessék munkájukat.
A feladatot.

Zsoldos Péter talán leghíresebb regénye az ember fizikai létét túlélő akarat kegyetlen drámája. Az évek során tévéfilm-adaptáció készült belőle, maga a könyv pedig fél tucat idegen nyelven is eljutott az olvasókhoz.
Borító ár:
2 990 Ft
Korábbi ár:
2 990 Ft
Online ár:
2 063 Ft
- 31%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása