A 8 hetes vércukordiéta /Fogyjunk gyorsan, és programozzuk újra a testünket

A 8 hetes vércukordiéta /Fogyjunk gyorsan, és programozzuk újra a testünket

Dr. Michael Mosley
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Gabo Könyvkiadó
Kiadás éve
2016
Terjedelme
256 oldal
Dimenzió
140 mm x 220 mm x 25 mm
Vonalkód
9789634063513

A 8 hetes vércukordiéta /Fogyjunk gyorsan, és programozzuk újra a testünket


Dr. Michael Mosley, az 5:2 módszer, illetve a Böjtdiéta című bestseller szerzője egészen új módon közelít korunk egyik legnagyobb csendes járványához – a magas vércukorszinthez.
A ma fogyasztott ételek magas cukortartalmúak, a bennük lévő szénhidrátok könnyen felszívódnak, így nemcsak hízlalnak, hanem jelentősen növelik a 2-es típusú cukorbetegség, az agyvérzés, a demencia, a rák vagy az életen át tartó gyógyszerszedés kockázatát.
Az Egyesült Királyságban a felnőttek több mint harmadának magas a vércukorszintje, és a legtöbben nem is tudnak róla. Ebben az időszerű írásban dr. Mosley elmagyarázza, miért halmozunk fel veszélyes hasi zsírt, és megmutatja, hogyan adjuk le gyorsan. Néhány elterjedt hiedelmet is lerombol, például azt, hogy a fokozatos fogyás mindig jobb, mint a gyors, vagy azt, hogy aki gyorsan fogy le, elkerülhetetlenül visszahízik. Ez a könyv nem csak azoknak szól, akik a legnagyobb kockázatnak vannak kitéve, hanem mindenkinek, aki küszködik a súlyával vagy a vércukorszintjével, és újra kézbe akarja venni az egészségét.
Borító ár:
3 500 Ft
Korábbi ár:
2 450 Ft
Online ár:
2 555 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása