77 TÚRA A SZLOVÁK PARADICSOMBAN /TÚRAKALAUZ

77 TÚRA A SZLOVÁK PARADICSOMBAN /TÚRAKALAUZ

Vonalkód
9789639353862

77 TÚRA A SZLOVÁK PARADICSOMBAN /TÚRAKALAUZ


Évről évre egyre több honfitársunk keresi fel a hazánkhoz közeli Szlovák Paradicsomot, a Felvidék, ezen belül is a Szepesség egyik legeszebb tájegységét. Az 1988-ban nemzeti parkká nyilvánított hegység a múlt század hetvenes éveitől kezdődően mindinkább önálló turistacélponttá vált. Elhelyezkedéséből adódóan napjainkban is sokan a tátrai kirádulás egyik alternatív célpontjaként ismerik, de egyre többen vagyunk, akik csak e lenyűgöző hegyvidék felfedezése céljából kelünk útra.
A kalauz fő célja a turistautak látnivalóinak bemutatása. A nemzeti park szurdokvölgyeit, vízfestéseit, fennsíkjait bejáró turisták tartalmas kikapcsolódását próbálja meg elősegíteni naprakész ismeretekkel és a részletes túraleírásokkal. Az útvonalak számszerű adatait (távolság, szintidő) a legújabb mérések, valamint személyes tapasztalatok alapján állapítottuk meg, így még inkább tervezhetővé teszik a kitűzött túracélok teljesítését. A hegység általános ismertetésén túl a helyszíni tájékozódást segítő, napjaink elvásáraink megfelelő információk (szállás- és síelési lehetőségek, sífelvonók működése, címek, telefonszámok, szótárak) is a leendő kirándulók, turisták kényelmét igyekeznek szolgálni.
Borító ár:
3 000 Ft
Korábbi ár:
3 000 Ft
Online ár:
2 190 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+3% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +630 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása