4x15 /négy évszak receptjei ételallergiásoknak

4x15 /négy évszak receptjei ételallergiásoknak

Vonalkód
9786158042536

4x15 /négy évszak receptjei ételallergiásoknak


"Élj te is egészségesebben és ezáltal boldogabban a ""mentes"" étrend következtében!
- Anyaaa, ez nem finom!
- Anyaaa, ez meg már hogy néz ki!

Valljuk be, a "mentes" étrendre való átállás nehéz. E könyv szerzőjének is az volt, aki saját betegsége okán kényszerült rá a váltásra. Évekig tartott és sok százezer forintba került, míg Kiss Móni (Mona) megalkotta az ebben a könyvben található rendkívül ízletes recepteket. A probléma az volt, hogy ezek az ételek először nem voltak finomak. Aztán amikor megtalálta a megfelelő ízeket, nem álltak össze, szétestek a kreálmányai. Sokaknak, főleg kezdőknek okoz gondot a gluténmentes kenyér, illetve a glutén- és cukormentes sütemények elkészítése. Ebben a könyvben ezekre a nehézségekre is megtalálod a választ, így még az édességeket is könnyen el tudod majd készíteni.
Ha egyszerűen csak alkalmazod Mona receptjeit, akkor nem kell keresztülmenned azon a sok nehézségen, amin ő már túl van.
Mindegy, hogy egészségügyi okokból vagy amiatt kerülöd a különböző élelmiszerallergéneket, hogy vitálisabbnak érezd magad, ebben a könyvben megtalálod azt a 60 receptet, amit Mona a legjobbnak ítélt az utóbbi évek terméséből ehhez. A könyvben egyaránt találsz ízletes reggeliket, ebédeket és vacsorákat, illetve egyszerűbb, mindennapi ételeket és kiemelt alkalmakra való ínycsiklandó finomságokat.
A téma szakértői szerint mindenképp megéri az étrendváltás, még azoknak is, akiknek nincs ételallergiájuk (vagy csak nem tudnak róla, hogy lenne).
A fantasztikus ízek és színek téged is meg fognak győzni arról, hogy a "mentes" élet a közhiedelemmel ellentétben nem a lemondásokról, hanem a nyereségekről szól.
El sem tudod képzelni, hogy mennyi energiád lesz, ha áttérsz erre az étrendre, úgyhogy itt az ideje, hogy jobban táplálkozz, élvezd az életet és egészségesebben élj."
Borító ár:
3 300 Ft
Korábbi ár:
3 300 Ft
Online ár:
2 475 Ft
- 25%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása