A táplálkozás tudománya - Hogyan étkezzünk, hogy egészségesek és kiegyensúlyozottak legyünk

A táplálkozás tudománya - Hogyan étkezzünk, hogy egészségesek és kiegyensúlyozottak legyünk

Rhiannon Lambert
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Libri Könyvkiadó Kft.
Kiadás éve
2024
Terjedelme
224 oldal
Dimenzió
220 mm x 260 mm x 24 mm
Vonalkód
9789636040956

A táplálkozás tudománya - Hogyan étkezzünk, hogy egészségesek és kiegyensúlyozottak legyünk


A táplálkozás tudománya lerántja a leplet a divatdiétákról, és eligazít az étkezéssel kapcsolatos ellentmondásos információk tengerében A könyv, amelyet a kezedben tartasz, a legújabb tudományos kutatások eredményei alapján válaszolja meg a táplálkozással kapcsolatban felmerülő összes kérdésed – a bélbaktériumoktól kezdve az egészséges testsúly fenntartásán keresztül a szívet kímélő és az immunrendszert erősítő diétákig, valamint többek között kitér arra is, hasznosak-e a növényi alapú étrendek, és tényleg lehet-e fogyni időszakos böjtöléssel. Az igazság azonban az, hogy nincs olyan étrend, amely mindenkinek egyformán megfelelő lenne. Ez a közérthető stílusban megírt, tudományos érvekkel alátámasztott – és informatív ábrákkal illusztrált – könyv éppen abban segít, hogy megtaláld a neked személy szerint ideális ételeket, egészséges táplálkozási szokásokat alakíts ki, miközben nem kell lemondanod a finomabbnál finomabb fogásokról sem.
Borító ár:
8 999 Ft
Korábbi ár:
6 569 Ft
Online ár:
6 569 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +650 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása