Baba és a család - tippek, receptek a hozzátáplálástól /A gyógyító szakács

Baba és a család - tippek, receptek a hozzátáplálástól /A gyógyító szakács

Csigó László, Liptai Zoltán
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
IPC Könyvkiadó
Kiadás éve
2014
Terjedelme
80 oldal
Dimenzió
200 mm x 250 mm x 5 mm
Vonalkód
9789636354893

Baba és a család - tippek, receptek a hozzátáplálástól /A gyógyító szakács


Manapság sajnos egyre gyakoribb jelenség, hogy a nők a baba születése utáni időszakban kezdenek először otthon főzni, addig jobbára munkahelyi menzákon, éttermekben, gyorsétkezdékben esznek, vagy félkész ételekkel próbálkoznak. Nem véletlen, hiszen a dolgos hétköznapokon nem sok idő marad a kísérletezgetésre. Érdemes kihasználni a babával otthon töltött időt arra, hogy változzon ez a helyzet! Receptjeink egyszerű, gyorsan elkészíthető, egészséges, a hagyományos magyar konyhától eltérő ízvilágú ételeket tartalmaznak, mindemellett a baba első ételeinek elkészítéséhez is gyakorlatias útmutatót kapunk. A kicsiknek ugyanis még a kóstolgatás megkezdésekor sem szükséges bolti bébiételeket venni vagy külön főzni. Miközben a család számára elkészül az ebéd vagy a vacsora, a legkisebbnek is lesz belőle valami finomság - mégpedig egy füst alatt, hiszen a receptekhez gondos és részletes leírások tartoznak, amelyekből pontosan kiderül, hogy mikor és hogyan kell a megfelelő nyersanyagokat kiemelni és pépesíteni a babának. Így nem kell több órát a konyhában tölteni, és a kisbaba is szép lassan hozzászokik azokhoz az ízekhez, amelyek gyakran a család asztalára kerülnek. Az olvasó egyszerű útmutatót talál azzal kapcsolatban is, hogy melyik nyersanyagot mikortól lehet és célszerű bevezetni a baba étrendjébe - mindezt a leggyakrabban felmerülő kérdések alapján válaszolja meg W. Ungváry Renáta IBCLC szoptatási szaktanácsadó az Egészségügyi Világszervezet ajánlásai alapján.
Borító ár:
1 999 Ft
Korábbi ár:
600 Ft
Online ár:
990 Ft
- 50%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása