Szennyből az angyal

Szennyből az angyal

Vonalkód
9789639300378

Szennyből az angyal


A regény hősnője, Tonie - túl egy súlyos válságon - mesei karácsonyról álmodozik: fenyőillatú, csillagszórós, Kis éji zenés, meghitt ünnepről, romantikus-kettesben egy férfival, akit erre az alkalomra választ számára a számítógépes társkereső szolgálat.
S nem arról, hogy bűnözők lepjék el otthonát. Holott pedig ellepik. Púder, a sorozatgyilkonc; Néró, a piromániás; valamint Procc, akinek az a fixa rögeszméje, hogy neki sebészeti úton mindenkit meg kell gyógyítania. Továbbá ellepi hajlékát a nővére a sarjaival, anyja a neurózisával; szomszédnője, Meta Hari, aki mindhárom szemével perfekt módon lát - és még sokan mások. A vágyott idillből pokolian felforgatott karácsony lesz, s mindennek a Szolgálat által küldött (?) pasa, Barret Grand a dilihopmestere.

Ön egy fitneszkönyvet tart a kezébe, amennyiben olvasás közben olyan létfontosságú részei edződnek és erősödnek majd, mint a has-, rekesz- és nevetőizmok. Fészkelődni, sőt hemperegni fog (hát-, mell- és combizom)! Ha netán hízózik, akkor is ez az Önnek kellő könyv, hiszen a nevetés széppé tesz és fiatalon tart: varázsol.
Borító ár:
2 499 Ft
Korábbi ár:
2 499 Ft
Online ár:
1 874 Ft
- 25%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása