Tündérmese

Tündérmese

Vonalkód
9789632033860

Tündérmese


Camille Lammennais az idilli szépségű Napa-völgyben, családja kaliforniai szőlőbirtokán cseperedett fel. Egymást és a kislányukat rajongásig szerető szülei, Christophe és Joy, itt építették fel az apa francia származását megidéző kastélyukat és messze földön híressé vált borászatukat. Camille élete álma, hogy az egyetem elvégzése után szüleivel ő is a szőlőbirtokon dolgozzon. Édesanyjánál azonban halálos betegséget diagnosztizálnak, és a tündérmesének egyszeriben vége szakad.
A felesége halála miatt sebezhető lelkiállapotban lévő Christophe könnyű prédának bizonyul egy titokzatos francia nő számára. Maxine de Pantin grófnő maga a megtestesült kifinomultság, vonzerejének lehetetlen ellenállni, Christophe a szenvedélytől elvakítva rohan a vesztébe. Ám Camille elől az arisztokratikus gesztusok sem rejthetik el a grófnő igazi énjét és céljait. Letaglózza a hír, hogy apja újra nősülni készül.
Amikor egy újabb sorscsapás teljesen kiszolgáltatottá teszi mostohaanyja és két semmirekellő mostohabátyja kénye-kedvének, már nem csak örökségéért kell küzdenie, de az élete is kockán forog. Camille azonban felveszi a harcot. És akár a mesében, váratlanul segítőtársra lel a gonosz grófnő melegszívű édesanyja személyében, egy gyerekkori barát pedig daliás hercegként siet a megmentésére.
Borító ár:
2 699 Ft
Korábbi ár:
1 889 Ft
Online ár:
1 970 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása