Reumatológia

Reumatológia

Vonalkód
9789632266589

Reumatológia


A reumatológia az orvostudomány egyik leggyorsabban fejlődő területe, az elmúlt években jelentősen fejlődtek a diagnosztikus és a terápiás lehetőségek, számos új célzott terápia jelent meg.


A célunk olyan kézikönyv szerkesztése volt, amely a klasszikus ismeretek mellett részletes és naprakész információval szolgál. Törekedtünk arra, hogy a könyv bemutassa a reumatológia sokszínűségét, és rávilágítson a területet érintő kutatásokban rejlő lehetőségekre.

A szerzők között a hazai reumatológus szakma legjelesebbjei találhatók, ez egyben garanciát jelent a magas színvonalra, hiszen minden közreműködő tudása legjavát adva járult hozzá a sikerhez.

A szerkesztők, szerzők törekvése sikerült: közreadják azokat az ismereteket, amelyek feltétlenül szükségesek a gyakorló orvos számára.

Reményeink szerint a könyvet nem csak reumatológusok forgatják majd haszonnal, de felkeltheti a rokonszakmák képviselőinek az érdeklődését is. Kitűnő forrás a szakvizsgára készülők számára, és referenciaként szolgál a legfelkészültebb reumatológus könyvtárában is.
Borító ár:
19 000 Ft
Korábbi ár:
19 000 Ft
Online ár:
17 100 Ft
- 10%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása