Kardio harcosoknak

Kardio harcosoknak

Vonalkód
9786155492884

Kardio harcosoknak


Radikális fogyás és izomtömeg-növelés 12 hét alatt!

Ki akarsz lépni a fitnesztermek mesterkélt világából? Divattrendek követése helyett egy természetesebb és egészségesebb életforma a célod? A külsőségeknél fontosabbnak tartod a kirobbanó erőt, a masszív állóképességet és a remek közérzetet? Hozd ki magadból a benned szunnyadó harcost!

A világszerte elismert edzésszakértő, Martin Rooney azért dolgozta ki a Harcosok Kardioedzése rendszerét, hogy bárki élvonalbeli sportolóvá válhasson. Módszere segítségével olyan elképesztő hatékonysággal égetheted a zsírt és építhetsz izmot, amiről korábban álmodni sem mertél ráadásul úgy, hogy tested a legembertpróbálóbb helyzetekben is a téged fog szolgálni!

- 12 hetes, komplett táplálkozási és edzésrendszer
- Több száz metabolikus gyakorlat
- Több tucat izgalmas edzésprogram, köztük hurrikánok, komplexek, saját testsúlyos és erősítő köredzések
- Hatásos bemelegítések és prehab technikák a sérülések megelőzésére
- John Berardi táplálkozási szakértő által kidolgozott táplálkozási program, amely a Warrior-20 fogyást támogató és izomnövekedést elősegítő étrendjén alapul
- A kardiovaszkuláris edzettséget és edzéstechnikákat megalapozó kutatások legújabb, megdöbbentő eredményei

MARTIN ROONEY nemzetközileg elismert harcművészeti és edzésszakértő, a Parisi Speed School atlétaképző edzésstratégiai tanácsadója. Különböző programjaiban több mint félmillió sportoló vett részt, emellett több száz sportolót készített fel az UFC, az NFL, az NBA, az MLB, a WNBA és az egyetemi divízió I-es küzdelmekre, illetve az olimpiai játékokra.
Borító ár:
3 990 Ft
Korábbi ár:
3 990 Ft
Online ár:
2 913 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása