Apró bolt a sétányon

Apró bolt a sétányon

Hidasi Judit
Várható megjelenés
2022. 06. 29.
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Kiadás éve
2022
Terjedelme
336 oldal
Dimenzió
130 mm x 200 mm x 0 mm
Vonalkód
9789635700714

Apró bolt a sétányon


"Szívet melengető történet, teljesen magáva ragadott" - Anne L. Green

Azt mondják, bármikor újra kezdheted az életed… De azt nem mondják, hogy ez nehéz lesz…

Éva titkokkal tele érkezik haza Amerikából a húszéves érettségi találkozójára, a balatoni kisvárosba. Szinte pillanatok alatt lesz szerelmes az emlékeibe, a régi életébe. A rózsaszín felhők közül azonban gyorsan a földre esik, mert a városban sok minden megváltozott.

Nem elég, hogy bohém anyja rábízza a parti sétányon lévő boltocskát, de új otthont is kell találnia magának. Szerencsére régi barátnői mindenben segítik, nem úgy Tamás, a régi szerelem, aki elvált férfiként bukkan fel Éva életében.

Egy átmulatott és átbeszélt éjszaka után a régi barátnők megalapítják a Prosecco Klubot, ahol a maximális őszinteség alapkövetelmény. Ez viszont jó néhány régi sérelmet felszínre hoz nemcsak a helyét kereső Évánál, de a háromgyerekes Gabinál és a még mindig szingli Nórinál is. Tamás pedig egy kicsit mindannyiuk életében szerepet játszik. A nyár éppen csak elkezdődik, a szálak pedig egyre jobban összekuszálódnak…

Hidasi Judit regényében visszatalálunk a múlthoz, ahonnan életünk kötelékei erednek. A történet hősnőivel együtt járjuk be az utat, amely elvezet azokhoz az értékes dolgokhoz, amelyekről hajlamosak vagyunk megfeledkezni.
Eredeti ára: 4 399 Ft
3 211 Ft Internetes ár (fizetendő)
27 %
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása