Étkezési és fűszerpaprika termesztése /Hungarikumok

Étkezési és fűszerpaprika termesztése /Hungarikumok

Vonalkód
9789632865669

Étkezési és fűszerpaprika termesztése /Hungarikumok


HUNGÁRIA ARANYA
Az elmúlt évtizedekben hazánk egyik jelképévé vált a magyar paprika – igazi hungarikum.

A szerzők a világszerte ismert kalocsai és szegedi fűszerpaprika, valamint az étkezési paprika termesztésével, feldolgozásával kapcsolatos legújabb eredményeket összegzik. A könyv fő célja a mai, legkorszerűbb technológia elemeinek ismertetése. Ezért a termesztők, szaktanácsadók és a különböző területeken működő irányító szakemberek egyaránt jól hasznosíthatják. A szerzők a paprika biológiai igényét, a termesztés technológiáját – fajta, talaj-előkészítés, tápanyag-utánpótlás, szaporítás, öntözés, növényvédelem, hajtatás –, a technológiához és a fűszerpaprika feldolgozásához szükséges gépeket ismertetik. A művet a Paprika a konyhaművészetben című fejezet zárja.
Borító ár:
3 900 Ft
Korábbi ár:
3 900 Ft
Online ár:
3 315 Ft
- 15%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása